Image Alt

Service

Van bikefitting tot reparatie, ATOM 6 levert alle nodige diensten voor de fietsliefhebber.

(E)Bikecenter ATOM 6 doet meer dan alleen fietsen verkopen. U kunt ook bij ons terecht voor een bikefitting, een bikewash of een fietsreparatie.

Bikewash

In ons (E)bikecenter kunt u gebruik maken van onze professionele bikewash service. We nemen uw fiets grondig onder handen en laten het in een mum van tijd weer stralen als nieuw.

Wat kunt u verwachten van onze bikewash service?

 • Ontvetten van ketting en frame
 • Smeren van alle draaiende onderdelen
 • Nabehandelen met wax of polish

De bikewash service zorgt ervoor dat uw fietsonderdelen langer meegaan. Bovendien verhoogt het uw eigen fietsplezier, want het is toch veel leuker om op een schone en stralende fiets te stappen!

We bieden deze service aan voor elke fietser. U vindt meer informatie in onze winkel of stel ons uw vragen via het contactformulier.

Bikefitting

Het vinden van de beste fietspositie kan lastig zijn. Gelukkig staat het ATOM 6 team u met raad en daad bij.

Dankzij diverse opleidingen en heel wat jaren praktijkervaring staat ons team klaar om van u en uw fiets één perfect geheel te maken. Zo kunt u efficiënt en comfortabel fietsen.

Wat kunt u verwachten van onze bikefitting service?

 • Intakegesprek waarbij we uw voorkeuren en medische achtergrond bespreken
 • Complete opmeting van uw lichaam
 • Bijsturen van uw fietspositie aan de hand van wetenschappelijke bevindingen en het bespreken van uw ervaring en klachten
 • Fietspositie analyseren op een rollensysteem en verder perfectioneren met behulp van lasers
 • Opvolging van uw vooruitgang en eventuele bijsturing waar nodig

We bieden deze service aan voor elke fietser. U vindt meer informatie in onze winkel of stel ons uw vragen via het contactformulier.

Reparatie en bezorging

Ook voor fietsreparaties kunt u bij (E)bikecenter ATOM 6 terecht. We bieden u de volgende services aan:

 • Reparaties voor alle fietsen: het maakt niet uit of u de fiets bij ons heeft gekocht of niet.
 • Veilig fietsen: de verkeersveiligheid van uw fiets is belangrijk. Wij controleren de remmen en verlichting en zorgen ervoor dat alles het goed doet.
 • Gratis vervangfietsen: als het iets langer duurt om uw fiets te repareren, dan kunt u gratis gebruik maken van onze vervangfietsen.
 • Bezorging van nieuwe fietsen: woont u binnen een straal van 15 km rondom onze winkel? Dan kunnen we uw nieuwe fiets ook bij u thuis bezorgen. Ook gerepareerde fietsen kunnen we bij u thuis afleveren, mits u binnen een straal van 10 km rondom de winkel woont. Ophalen voor reparaties is ook mogelijk. Stuur ons een mail voor een afspraak en de voorwaarden.

Ons team van jonge gemotiveerde mensen doet altijd z’n uiterste best om uw fiets zo snel mogelijk te repareren. Helaas kan het voorkomen dat het iets langer duurt vanwege een drukke periode. We hopen op uw begrip hiervoor.

E-bikes, ideale fietsen voor zowel de sportliefhebber als de dagjesfietser. Bekijk het ruime aanbod van ATOM 6 of kom langs in onze winkel te Roeselare.