Image Alt

Over ons

ATOM 6, altijd een uitgebreid aanbod en een goede service voor elke fietsliefhebber

Hallo !

Mijn naam is Alexander Labbe. Als gepassioneerd fiets- en materiaalliefhebber ben ik enkele jaren geleden gestart met het bouwen van een eigen huismerk: ATOM 6. Gaandeweg is deze enthousiaste hobby uitgegroeid tot een gewaardeerd en professioneel fietsmerk.

Toen het jaar 2020 aanbrak, besloten we als jonge ondernemers op de kar van de E-bike trend te springen. Met trots stellen we nu ons vernieuwde (E)bikecenter in Roeselare aan u voor.

 

Uw specialist voor alle fietsen

Bij (E)bikecenter ATOM 6 beperken we ons niet tot één segment van de fietsenmarkt, maar we bieden u een brede waaier aan van verschillende mogelijkheden. U vindt dus bij ons niet alleen hoogwaardige E-bikes, maar ook vele andere type fietsen zoals racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, enz.

We staan bekend om onze professionele service en jarenlange ervaring in fietstechniek. Niet alleen in het verleden, maar ook in het heden en zeker in de toekomst. Uw fiets is bij ons in uitstekende handen.

 

E-bike vakkennis

Ons team blijft zich continu bijscholen om op de hoogte te blijven van alles omtrent fietsen, en in het bijzonder E-bikes. Hierdoor is ATOM 6 in staat om expertise te bieden op het vlak van:

  • E-bike motoren zoals Bosch, Shimano Steps, Yamaha, Brose en Bafang
  • Elektronisch schakelen bij merken zoals Shimano, Campagnolo en Sram
  • E-bike batterijreparaties
  • Bikefitting

 

Verder kunt u ons jaarlijks terugvinden op de grootste fietsbeurs in de Benelux: Velofollies.

Kom gerust langs in onze winkel en laat u inspireren door onze passie voor fietsen. Bij ons staat de klant centraal. We staan u graag bij tijdens het kiezen van uw nieuwe fiets of E-bike.

 

Sportieve groeten,
Alexander & het team van ATOM 6

(E)Bikecenter ATOM 6 is opgezet vanuit een diepgewortelde passie voor fietsen. Naast alle hoogwaardige merken bieden we ook een eigen professioneel fietsmerk aan: ATOM 6.

E-bikes, ideale fietsen voor zowel de sportliefhebber als de dagjesfietser. Bekijk het ruime aanbod van ATOM 6 of kom langs in onze winkel te Roeselare.