Image Alt

Bestelling & levering

Hoe plaats ik een bestelling?

Je plaatst je bestelling in 3 eenvoudige stappen:

  1. Plaats de artikelen in je winkelmandje.
  2. Controleer je bestelling en vul je contactgegevens in.
  3. Rond je bestelling af door een voorschot van 10% te betalen. Betaling kan met Bancontact of kredietkaart. Het saldo wordt verrekend bij afhaling of voor de levering.

 

Is mijn bestelling gelukt, want ik heb geen bevestiging gehad?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je een bevestigingsmail. Heb je deze mail niet ontvangen, check dan zeker je spam-folder. Indien je ook daar geen email terug vindt, neem dan gerust contact met ons op.

 

Kan ik de bestelling die ik al geplaatst heb nog wijzigen?

Nee, om je gegevens te beschermen kan een bestelling niet meer aangepast worden. Als je bestelling nog niet verzonden is, kun je die wel annuleren, neem hiervoor contact op met ons via info@ebikecenteratom6.be.

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij ATOM 6 doen we er alles aan om jouw nieuwe fiets zo snel mogelijk te leveren. Na je bestelling zal je binnen de 48 uur door ons gecontacteerd worden. Samen bespreken we de levertermijn, levering en/of ophaling in onze winkel.

 

Welke bezorgopties kan ik kiezen?

Je kunt kiezen tussen afhaling in onze winkel te Roeselare, of levering op een adres naar keuze.

Afhalen in de winkel is volledig kosteloos.